Lataa SLO App Android-puhelimeesi
Lataa SLO App Android-puhelimille
Kirjaudu palveluun
Skip Navigation LinksSLO > Etusivu > SLO > Tiedotteet
Sujuvasti chatissa

SLO Verkkokaupan reaaliaikainen Chat-palvelu auttaa tuotekysymyksissä ja tilausten seurannassa. Kokeile kätevää chattia – vastauksen saat nopeasti.

SLO:n tavoitteena on olla asiakkailleen helpoin paikka asioida. SLO Verkkokaupan chat palvelee henkilökohtaisesti tukien asiointia verkossa ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

– Tähän mennessä asiakkaidemme kokemukset chatista ovat olleet hyvin positiivisia. Kiitosta olemme saaneet erityisesti siitä, että SLO:ssa chattiin vastaa oma henkilöstömme: asiakaspalvelu ja myynti, kertoo päällikkö Jussi Mustonen SLO:n Support Centeristä.

Verkkokaupassa nopeammin ja helpommin

Suurin osa SLO:n asiakkaista on hyödyntänyt chattia pääosin tuotekyselyissä ja tilausten seurannassa. Osa asiakkaista on pyytänyt vinkkejä myös omien tilausrutiinien nopeuttamiseksi.

– Asiakkaillemme vastaavat SLO:n Tilauskeskuksen asiakaspalvelu sekä myynti. Lyhyempiin kysymyksiin vastaamme nopeasti ja laajempiin tuotekysymyksiin palaamme puhelimitse ja sähköpostilla, jatkaa Mustonen.

SLO Verkkokauppaa on helppo käyttää, mutta chat tekee verkkoasioimisen entistä mukavammaksi, sillä tukea on saatavissa heti kun sitä tarvitsee. Chattia pääsee käyttämään kirjautumalla SLO Verkkokauppaan. Chat palvelee arkisin klo 8 – 16.   

 

SLOVerkkokauppa_Chat-banneri_500px.jpg
 

 Asiakkailta

​”Kiitos, sain vastauksen pulmaani nopeasti ja asiantuntevasti”

"Voi nopeasti tarkistaa tuotetiedon ja jatkaa tilauksen tekemistä."

"Vaivaton tapa kokeilla verkkokauppaa!"

"Sujuipa hienosti! Kiitos avusta."

 SLO Chat

Palvelemme chatissa arkisin klo 8 – 16