Lataa SLO App Android-puhelimeesi
Lataa SLO App Android-puhelimille
Kirjaudu palveluun
Skip Navigation LinksSLO > Etusivu > SLO > Tiedotteet
Tänään on Sähkön päivä

Toista kertaa Suomessa vietettävän Sähkön päivän teemana ovat tulevaisuuden energiaratkaisut ja kuluttajien kasvava rooli osana koko sähköjärjestelmää. Sosiaalisessa mediassa voi osallistua #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan.

Sähkön-päivä--logo.pngSuomalainen sähköjärjestelmä on kansainvälisesti arvioiden edelläkävijä. Sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, minkä ansiosta sähköä saa pistorasiasta toimitusvarmasti. Sähköntuotantomme on suurelta osin päästötöntä. Uusien digitaalisten palveluiden ja sähköistysratkaisuiden avulla suomalaiset voivat nyt aikaisempaa paremmin vaikuttaa sähkönkäyttöönsä ja sen ajoitukseen.

Kodin sähköistyksellä elämänlaatua

Sähköistysala on keihäänkärki, kun luodaan tulevaisuutta ja hyvinvointia. Energiatehokkuutta parantavat teknologiat kasvattavat edelleen sähkön merkitystä energiamuotona ja monipuolinen sähkön käyttö tuottaa lukemattomia hyötyjä ihmiselle ja ympäristölle.

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen sähköistyksen tason nostaminen voi parantaa toimivuutta ja elämänlaatua ratkaisevasti. Arjesta tulee nykyistäkin turvallisempaa ja mukavampaa eikä ikääntymistäkään tarvitse pelätä. Kodin ja yritysten sähköistyksen suunnitteluun ja toteutukseen tarjoavat apua alan ammattilaiset, joihin kuuluvat niin ratkaisujen ja tarvikkeiden toimittajat kuin niitä asentavat ammattilaisetkin, sähköurakoitsijat.

Sähköllä hyvää somessa

Evaita_elamalle_300px.pngSähköalan järjestöt lahjoittavat jokaisesta #Sähkönpäivä ja #hyvinvointiasähköllä -hashtageilla merkitystä kuvasta 3 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, aina 10 000 euroon saakka. Kuvan tulee esittää sähkön tuomaa hyvinvointia omassa arjessa – se voi olla esimerkiksi valaistu koti pimeässä tammikuun illassa. Kuvan voi julkaista Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja sen tulee olla asetuksiltaan julkinen ja jaettavissa. Kuvia voi ladata koko viikon 4 ajan. Kampanjan tulokset julkistetaan maanantaina 30.1.2017.