Lataa SLO App Android-puhelimeesi
Lataa SLO App Android-puhelimille
Kirjaudu palveluun
Skip Navigation LinksSLO > Etusivu > Palvelut > Verkkokauppa > SLO Verkkokaupan yleiset sopimusehdot

 SLO Verkkokaupan yleiset sopimusehdot

1. Soveltaminen
Näitä sopimusehtoja sovelletaan SLO:n ja Asiakkaan väliseen sähkötarvikkeiden verkkokauppaan.

2. Yhteyshenkilöt ja käyttäjät
Asiakas ilmoittaa SLO:lle verkkokauppaa varten yhteyshenkilöt, joille SLO toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat.
Asiakas saa antaa käyttäjätunnukset verkkokaupan käymistä varten henkilökuntaansa kuuluville henkilöille sekä luoda tarvittavat salasanat käyttöönsä. Nämä henkilöt ovat oikeutettuja tekemään tilauksia SLO:lta verkkokaupassa.
Asiakas sitoutuu poistamaan ko. henkilön käyttäjätunnuksen ja salasanat henkilön erotessa tehtävästään.
Asiakas ilmoittaa verkkokaupan yhteyshenkilöt ja niissä tapahtuvat muutokset SLO:lle ennen niiden voimaantuloa.
Asiakas pitää salassa käyttämänsä salasanat ja vastaa kaikista tilauksista, jotka on tehty sille annetuilla käyttäjätunnuksilla.
Asiakas on vastuussa siitä, etteivät muut kuin ne henkilöt, joille Asiakas on antanut oikeuden käydä verkkokauppaa SLO:n kanssa, käytä sille annettuja käyttäjätunnuksia.
Asiakas huolehtii siitä, että henkilöillä, jotka käyvät verkkokauppaa SLO:n kanssa on siihen riittävä tietotaito ja tieto verkkokaupan ehdoista.

3. Tilaus, toimitus ja maksu
Asiakkaan tilaus on sitova, kun se on tallentunut verkkokaupan tallentimelle. Sitovan tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen on mahdollista vain SLO:n toimesta.
Verkkokaupassa tehdyn kaupan toimituksien ja maksujen osalta noudatetaan Asiakkaan ja SLO:n välillä tilaushetkellä voimassa olleita toimitus- ja maksu- ja muita sopimusehtoja.

4. Vastuu
Asiakas vastaa omia tietojaan ja tiedostojaan koskevien varmuuskopioiden ottamisesta. SLO ei vastaa Asiakkaan tietojen tai tiedostojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta ja tästä aiheutuneistavahingoista ja kuluista.
SLO eikä Asiakas ole vastuussa toiselle aiheuttamastaan välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, jollei osapuoli ole aiheuttanut sitä tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudellaan.
SLO:n verkkokaupan rekisteri on luottamuksellinen eikä siitä luovuteta tietoja ulkopuolisille ilman toisen osapuolen suostumusta, ellei laki tai viranomaismääräys toisin määrää.

5. Tekijänoikeudet
Verkkokauppasivujen sisällön kaikki tekijänoikeudet kuuluvat SLO:lle.