Lataa SLO App Android-puhelimeesi
Lataa SLO App Android-puhelimille
Kirjaudu palveluun
Skip Navigation LinksSLO > Etusivu > Palvelut

 Palvelut

Asiakkaidemme parhaan materiaalihallinnan ja kustannustehokkaan toiminnan varmistamiseksi myynnissämme palvelee 250 sähköalan ammattilaista yhteensä 36 myyntikonttorissa ympäri Suomea.     

Laajasssa myyntikonttoriverkostossamme sähköalan ammattilaiset neuvovat tuotteiden ja palveluiden valinnassa. Alan laajimman tuotevalikoiman lisäksi tuemme asiakkaitamme monipuolisin sähköisin ja logistisin palveluin. SLO Verkkokaupasta saa tilattua tuotteet nopeasti ja helposti. Asiakkaalle parhaan saatavuuden varmistamiseksi tarjoamme lukuisia joustavia vaihtoehtoja toimitusten vaiheistamisesta ja tuotteiden varastoinnista työmaille. Asiakkaalle toiminnan jatkuva kehittäminen on mahdollista tehokkaan mittaamisen ja raportoinnin avulla.

Sähköisen kaupan ja logististen peruspalvelujen lisäksi meillä on kokemusta ja kykyä tukea asiakastamme projektipalveluilla, kuten tarjouskipailutusten tuotekartoituksilla, valaisintarjouslaskennalla sekä viennin ja huolinnan kokonaispalveluilla.

Tiesitkö, että jokaista asiakastamme palvelee nimetty vastuumyyjä, joka huolehtii asiakkaan materiaalihallinnon kehittämisestä yhdessä SLO:n myynnin ja tuotemarkkinoinnin tuoteasiantuntijoiden kanssa?

 Peruspalvelut

oikeattuot_SLO_mosaiikki_215x200px.jpg  
kumppaniv_SLO_mosaiikki_215x200px.jpg  
sahkoinenk_SLO_mosaiikki_215x200px.jpg  
toimitukset_SLO_mosaiikki_215x200px.jpg  
varastointi_SLO_mosaiikki_215x200px.jpg  
raportointi_SLO_mosaiikki_215x200px.jpg  


 

Sähköurakoitsijat saavat hyötyä peruspalveluistamme yrityskoosta riippumatta. Liiketoiminnan laajuudesta riippuen pystymme avustamaan yrityksiä tuotevalinnoissa, tehokkaassa tilaamisessa, logistiikassa ja oman toiminnan kehittämisessä. Projektipalveluissa SLO huolehtii asiakkaan kanssa koko materiaalihallinnan optimoinnista ja täsmäämisestä asiakkaan prosessin mukaiseksi.

 Ota yhteyttä

Myyntimme auttaa laadukkaiden ja kustannustehokkaiden tuotteiden sekä monipuolisten palvelujen valinnassa asiakkaan tavoitteisiin liityen: kiinteistöissä, teollisuusautomaatiossa, sähkö- ja viestintäverkkoissa, valaistuksessa sekä työvälineissä ja turvallisuudessa.
Myyntikonttoreiden yhteystiedot