Lataa SLO App Android-puhelimeesi
Lataa SLO App Android-puhelimille
Kirjaudu palveluun
Skip Navigation LinksSLO > Etusivu > Tule asiakkaaksi

 Tule sopimusasiakkaaksi

Arvostatko laajaa sähkötarvikevalikoimaa, helppoa saatavuutta ja nopeita toimituksia? Haluatko käyttöösi parhaan asiantuntemuksen sähkö-, tele- ja automaatiotuotteissa? Vai tarvitsetko apua vaativissa projektitoimituksissa?

Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi Suomen laajimman sähkötarvikevalikoiman, henkilökohtaista palvelua sekä parhaan avun tuotevalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa. Tuemme myös tarjouslaskennassa sekä projektinhallinnassa. Asiakkaanamme voit osallistua tuotekoulutuksiin, joita järjestämme valmistajien kanssa ympäri Suomen. Sähköisen liiketoiminnan ratkaisuilla ja verkkopalvelullamme helpotat päivittäisiä tilausrutiinejasi, ja erilaiset varastointiratkaisut tukevat organisaatiosi muuttuvia tarpeita. Joustavat kuljetuspalvelut takaavat sinulle nopeat ja varmat toimitukset työmaille, asiakasvarastoihin tai SLO:n myyntikonttoreiden noutopalveluun. Tehokas mittaaminen ja raportointi auttavat sinua oman liiketoiminnan suunnittelussa. 

 Sopimusasiakkaaksi lomakkeella

​Täytä alla oleva sopimuslomake ja tuo se allekirjoitettuna lähimpään toimipisteeseemme. Tai lähetä allekirjoitettu ja skannattu sopimus sähköpostin liitteenä SLO:n tilauskeskukseen.


 SLO_asiakastilisopimus_2018.pdf


SLO Yleisesite 2015 

 Ota yhteyttä

SLO Tilauskeskus
PL 88
01740 VANTAA
Puh. 010 283 2222
tilauskeskus@slo.fi

SLO Myyntikonttorit
Myyntikonttoreiden yhteystiedot