Lataa SLO App Android-puhelimeesi
Lataa SLO App Android-puhelimille
Kirjaudu palveluun
Skip Navigation LinksSLO > Etusivu > Työ ja ura

 Työ ja ura

​Tarjoamme markkinajohtajana näköalapaikan suomalaiseen ja tehtävästäsi riippuen kansainväliseen sähkötarvikekauppaan.

Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä avoimessa ja aktiivisesti kehittyvässä työyhteisössä, korkealaatuisen tuotevalikoiman ja alan johtavan sähkötarviketoimittajan ammattilaisten tuen sekä palkkauksen, johon voit myös itse omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Panostamme sinuun ja osaamisesi kehittämiseen ja tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Olet kokenut tai vastavalmistunut sähköalan ammattilainen, jolla on taitoa keskittää tekemisensä ja pitkäjänteisyyttä viedä asiat maaliin.

Osa-aikatyö
Osa-aikatyötä tarjoamme lähinnä SLO:n logistiikkakeskuksen iltapäivä- ja iltakeräilyssä.

Työharjoittelupaikat
Tarjoamme työharjoittelupaikkoja ensisijaisesti sähköalan AMK- ja perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Lisäksi tarjoamme yksittäisiä työharjoittelupaikkoja kaupallisen AMK-ja perustutkinnon suorittajille. Usein onnistunut työharjoittelu avaa mahdollisuuden kesätyöpaikkaan tai vakinaiseen työpaikkaan.

Ura SLO:lla
Haluamme, että menestystarinamme on yhteinen, ja tarjoamme sinulle menestymisesi myötä hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen. Myynnissämme ja tuotemarkkinoinnissamme työskentelee yli 300 ammattilaista myynti-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä. 

 Tulevaisuus SLO:ssa

​SLO rekrytoi seuraavien vuosien aikana kaupallisen ja teknisen alan osaajia erityisesti myynnin monipuolisiin tehtäviin. Yli 60 % SLO:n henkilöstöstä työskentelee myyntitehtävissä. Olen erittäin tyytyväinen, että voimme SLO:ssa tarjota sekä kaupalliselta että sähköalalta valmistuville nuorille mielenkiintoisia myynnin työtehtäviä, sillä sähköala on tulevaisuuden ala.

Energiatarpeen lisääntyessä meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme tuotteita ja ratkaisuja kestävän kehityksen ja energiatehokkuuden toteuttamiseksi yhteiskunnassamme. Teemme SLO:ssa yhteistyötä maailman johtavien valmistajien huippubrändien kanssa.

Kansainvälisessä Sonepar-konsernissa perhearvot ovat kohdallaan ja tulevaisuutta rakennetaan pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme uusille henkilöille monipuolisesti tukea ja koulutusta oman ammattitaidon kehittämiseen sekä mahdollisuuksia edetä myyntitehtävissä.

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että insinööriksi opiskellaan, mutta myynnin ammattilaiseksi valmistutaan vasta työelämässä.

Toimitusjohtaja Mika Höijer

​Katso avoimet työpaikat tästä »


 

Alla kurkistus myyjän työhön:

AAM_videoesittely_banneri160px.jpg

STMvideoesittely_banneri_160px.jpg