Myyntikonttorit
Etsi SLO:n myyntikonttori
Ladataan hakutuloksia..Ohje
Voit käyttää myös useampaa hakusanaa, hakusanojen välissä pitää olla välilyönti. Tuotelistaus päivittyy reaaliaikaisesti sitä mukaan, kun syötät haku-kenttään merkkejä.
- Haun tuloslista järjestyy osumatarkkuuden mukaan.
- Voit rajata hakutulosta hakemalla vain varastoitavia tuotteita raksittamalla varastoitavat -ruudun.
Tuotehaku
SLO-ONLINE -portaali
Käyttäjätunnus
Salasana

ViVO laajasäteilijät, IP66 

29.4.2010 
Tämä vaativien olosuhteiden yleisvalaisin sopii teollisuuskohteiden lisäksi myös julkisten kohteiden valaistukseen, sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Neljä eri tehoa ja neljä erilaista valonjakoa varmistavat, että kuhunkin käyttöpaikkaan löytyy varmasti sopiva ja energiatehokas ratkaisu. Valaisimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sen helppoon asennettavuuteen ja huollettavuuteen.

Valonlähde: MT-35/70/100/150W-G12
Rakenne: Suljettu, Goretex-suodattimella varustettu ja painekoestettu valaisin. Runko ja kansiosa epoksoitua alumiinia. Karkaistu tasolasi. Elektroninen liitäntälaite.
Väri: Harmaa (RAL7011), sulkusalvat mustat (RAL9005)
Asennus: Pinta-asennus. Voidaan asentaa valaisimen mukana tulevalla peruskiinnikkeellä kattopintaan, ripustuskiskoon tai Ø 60:mm:n valaisinvarteen. Voidaan asentaa myös pylvääseen yhden tai kahden valaisimen kiinnikkeellä, myös seinäasennukseen on saatavana oma kiinnikkeensä.